“تکنیک تخلیه فکر”

“تکنیک تخلیه فکر”
مدیریت کردن افکار یکی از مهم ترین مهارت هایی هستش که هر آدمی توی زندگیش بهش نیاز داره چون توی خیلی از جنبه های دیگه ی زندگی عم بهش کمک میکنه و روی اونها تاثیرگذار هستش…
وقتی افکارمون سر و سامون پیدا کنه احساساتمون و بعدش هم رفتارهامون سر و سامون پیدا میکنه و کیفیت افکار ما نقش مهمی توی کیفیت زندگی مون داره…
تکنیک تخلیه ی فکر که اولین بار توسط اقای سپهر خدابنده ، رواشناس و یه آدم تاثیرگذار فوق العاده ای که احتمالا خیلی هاتون میشناسید مطرح شد، به این صورت هستش که زمانی که احساس میکنین توی شرایط سختی از زندگی گیر کردین، احساس میکنین ذهنتون خیلی شلوغه، نیاز به تخلیه ی خودتون دارین و درکل اگه با خودتون درگیر هستین کلا و اون درگیری رو خیلی احساس میکنین،
یه دفتر جدا میتونین برای این کار بذارین و هر روز در حد ۵ تا ۱۰ دقیقه آلارم رو تنظیم کنین و شروع کنین به نوشتن افکار همون لحظه ی خودتون راجع به چیزی که ذهنتون رو مشغول کرده روی کاغذ… از اولین کلمه ای که به ذهنتون میرسه میتونین شروع کنین و نیازی نیست به خودتون سخت بگیرین اما تا حد امکان هرچقدر این تمرین استمرار بیشتری داشته باشه، بازخورد بهتری ازش میگیرین…
و اما فایده ش چیه؟ زمانی که شما تکنیک تخلیه ی فکر رو انجام میدین، یجورایی فکراتون رو از توی ذهن بهم ریخته و شلوغتون انتقال میدین روی کاغذ، ذهن خودتون رو خلوت تر میکنین و از یه دید دیگه به افکار خودتون نگاه میکنین؛ گاهی اوقات حتی راه حل های خیلی خوبی برای چالش هاتون به ذهنتون میرسه و انگار تبدیل میشین به مشاور و همراه خودتون!
علاوه بر اون حس آرامش خاصی پیدا میکنین و فکر میکنین روحتون سبک تر شده انگار… البته که همه ی این تاثیرات بعد از انجام دادن این کار به وجود میاد…
و در آخر اگه بخوام یه پیشنهاد کوچیک برای شروع بکنم؛
آخر هر روز یه موزیک بیکلام پلی کنین و آلارم رو روی ۱۰ دقیقه یه ربع تنظیم کنین، بالای یه صفحه ی کاغذ خطاب به خودتون بنویسین:
“امروز اوضاع چطور بود؟ چالش ها و درگیری ها و دغدغه های همین الان من چیه؟ خودم رو چطور آدمی می بینم و برای بهبودش باید چیکار کنم؟ حس و حال و فکرای همین الانم چیه؟”
امیدوارم سوالات بالا توی شروع مسیر بهتون کمک میکنه و این مقاله هم براتون مفید بوده باشه.
دیدگاهتان را بنویسید