مدیریت تایم های اتلافی در طول روز

مدیریت تایم های اتلافی در طول روز
تا حالا دقت کردی که یکی از مهم ترین تفاوت های ما با آدمای موفق نحوه ی استفاده از زمانمون در طول شبانه روزه؟ یه شبانه روز 24 ساعته و اون 24 ساعت برای همه ست… اما چی باعث تفاوت و نتیجه های متفاوت میشه؟ بله نحوه ی استفاده از اون…!
یکی از مواردی که توی مدیریت زمان برای ما چالش ایجاد میکنه بحث تایم های اتلافی یا تایم های هدر رفته که بهش زمان های خاکستری هم گفته میشه، در طول روزه… اینکه اصلا متوجه نمیشیم چطور تایممون میگذره و آخر روز احساس میکنیم تایم خیلی زیادی رو هدر دادیم و تلف شده و شاید به خاطر همون تایم های اتلافی به برنامه هامون نرسیدیم یا یک سری از کارهامون می مونه…
اما حالا چطور باید این تایم های اتلافی رو مدیریت کرد و تا حد زیادی کاهشش داد؟!
1) توی اولین قدم با خودتون مهربون باشین!
ما دشمن و انتقادگر درونی خودمون نیستیم که شروع کنیم با همه چیز بجنگیم؛ ما بهترین همراه خودمون هستیم که هر روز سعی میکنیم 1% بهتر باشیم و میدونیم که وجود ارزشمندی داریم و از پسش میایم
2) برنامه های فردای هر روز رو تا حد امکان شب قبل بنویسید!
چون این کار بشدت مفیده به جای اینکه به فردای روز منتقل شه و به طبقه بندی ذهنمون کمک میکنه و در طول خواب مغز دائم درگیر اون موارده و میدونیم که فردا قراره صرف انجام چه کارهایی بشه!
3) استفاده از فضای مجازی رو کنترل کنید!
مخرب ترین عامل اتلاف زمان… تا حد امکان در صورتی که کار ضروری با گوشی ندارین و همینطور درس، کار یا وظایف زیادی بر روی دوشتون هست، موقع درس خوندن یا کار کردن گوشی رو خارج از اتاق قرار بدین یا در صورتی که کار ضروری با گوشی دارین، بقیه ی اپلیکیشن هایی که بهشون نیاز ندارین و ممکنه باعث اتلاف وقت شما بشن رو با استفاده از برنامه های موجود کاهش بدین…
4) به کیفیت تایم های استراحتتون اهمیت بدین!
توی تایم استراحت تا حد امکان از گوشی استفاده نکنین چون خود این موضوع یکی از مهم ترین عوامل پرش ذهنی و نداشتن تمرکز در طول روز و بهم ریختگیه…! توی تایم های استراحت برای استراحت جسم و روحتون ارزش قائل باشین.
5) از هر روز خودتون گزارشکار بنویسید و چکش کنین!
اینکه هر روز چه تایمی رو به چه کاری اختصاص دادین و همینطور کارهای بعدی رو یادداشت کنین و آخر روز گزارشکار خودتون رو چک کنین و ببینین که 24 ساعت شبانه روز شما به چه صورتی گذشته… و هر روز سعی کنین یه قدم بهتر باشین.
6) از تایم های خالی که در طول روز خیلی پیش میاد، مثل تایمی که توی مترو یا اتوبوس هستین، زمان انتظار توی هرمکانی، مسیر های رفت و آمد، تایم های خالی در طول روز و… استفاده مفید و بهینه ای داشته باشین و یک سری از کارهای مفید مثل مطالعه، گوش دادن به پادکست و… میتونین در این بازه های زمانی انجام بدین.
امیدوارم چندتا مورد بالا توی کنترل کردن تایم های اتلافی در طول روز بهتون کمک کنه و مفید واقع شده باشه.
دیدگاهتان را بنویسید